Margret v.d. gulik

 

Ik ben Margret van der Gulik-Konijn


Ik ben geboren op 1-3-1962 op Bobeldijk nr. 123

Toen ik 1 jaar was ben ik samen met mijn ouders en vier broers met de schuit verhuisd naar de Goorn, daar heb ik 18 jaar gewoond, en ben ik na ons huwelijk naar de wieken in Avenhorn verhuisd, daar zijn ook onze drie kinderen geboren, twee zonen en een dochter. Een zoon is getrouwd en van hun hebben we een super lief kleindochtertje gekregen. De andere zoon woont samen, en onze dochter woont nog lekker thuis.


We hebben er 17 jaar gewoond, en zijn in 1991 voor ons zelf begonnen, we hebben een bloembollen kwekerij/broeierij tulpen.

Onze oudste zoon zit ook al weer 10 jaar bij ons in het bedrijf


Ik ben sinds een aantal jaar niet of nauwelijks nog actief in ons bedrijf vanwege gezondheidsredenen(reuma) en al drie keer een nieuwe heup

Daardoor heb ik weer vele hobby's opgepikt, zoals zingen in twee koren, veel reizen, en vele creatieve bezigheden zoals het maken van armbanden en bekleden van wiegjes, enz.


Ik ben 12 jaar zeer actief geweest voor de WESTERKOGGEFLORA, daar maakte ik de plattegrond voor en deelde de show in thema in, dus altijd snorren naar leuke spullen en ideeën. Heerlijk.


Op 30 oktober 2015 zijn we verhuisd naar de Tulpenhof in de Goorn, onze oudste zoon, schoondochter en hun lieve dochtertje wonen nu bij ons bedrijf


Ik ben sinds 2015 begonnen bij dit super leuke gezelschap, en voelde mij gelijk thuis. Ik had dit koor nog nooit gezien of gehoord, maar vind het echt super mooi.


Tot zo ver mijn leven in een notendop


Vriendelijke groet van Margret van der Gulik

 

© 2012 Lia Keizer